loading...
  • flexframe K&S
  • Grafisch design festival gevelsigning
  • Washin7

Vacature Creatief DTP-er m/v

Bij Studio Schoot maken we mooie dingen op het gebied van print en sign. Dit doen we voor projectinrichters, architecten, ontwerpers, reclamebureaus, scholen en nog veel meer opdrachtgevers. Ben je benieuwd naar onze projecten, kijk dan op www.studioschoot.nl. Omdat we aan het groeien zijn, zoeken we per direct een:

 

Creatief DTP-er m/v

 

Zo ziet je dag eruit

Als Creatief DTP-er bij Studio Schoot ben je vooral bezig met het ontwerpen, opmaken en voorbereiden van allerlei ontwerpen. Jij bent het die de wensen van onze klanten – letterlijk – in beeld brengt! Ontwerpen en opmaken is één ding, zeker zo belangrijk is het optimaal productieklaar maken van bestanden voor onze printers en plotters. Adobe CS kent dan ook geen geheimen voor je! En alsof je het nog niet druk genoeg hebt, adviseer je tussendoor ook klanten en denk je mee over hun wensen en de mogelijkheden.

Wie zoeken we?
We zoeken een echte allrounder met een scherp creatief oog voor vorm en ontwerp. Jij hebt grafisch inzicht, bent flexibel en wars van de 9 tot 5-mentaliteit. Plezier in je werk en positiviteit staan voor jou voorop en dat straal je ook uit. Natuurlijk ben je nauwkeurig en werk je uiterst zorgvuldig. Het gaat om een fulltime functie in een jong en gedreven team. Beetje humor kan geen kwaad.
 

En wat moet je in huis hebben?

Gedegen kennis van Aobe CS
Ervaring met grafische en technische werkzaamheden
Representatief en breed inzetbaar

Kom maar op!

Enthousiast? Mail je motivatie en c.v. naar info@studioschoot.nl t.a.v. Silvia Hoppenbrouwers.