loading...
  • skateboards printen
  • Interieursigning wandbkleding
  • Washin7 gevelsigning Eindhoven

Vacature Junior Signmaker m/v

Bij Studio Schoot maken we mooie dingen op het gebied van print en sign. Dit doen we voor projectinrichters, architecten, ontwerpers, reclamebureaus, scholen en nog veel meer opdrachtgevers. Ben je benieuwd naar onze projecten, kijk dan op www.studioschoot.nl. Omdat we aan het groeien zijn, zoeken we per direct een:

 

Junior Signmaker m/v

 

Zo ziet je dag eruit

Als Junior Signmaker bij Studio Schoot ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig voorbereiden van plot- en printwerk. Daarnaast zet je de materialen klaar voor onze monteurs of voor verzending. Het is belangrijk dat elke order helemaal klopt en compleet is. Anders gaat er tijd (en geld) verloren. Dit houd je dus goed in de gaten! Tot slot neem je onze bestellingen van voorraad en materialen in ontvangst en leg je alles op z’n plek.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die fulltime wil werken, met structuur en overzicht. Die ook nog eens creatief is en flexibel; geen 9 tot 5-mentaliteit dus. Je bent een oplossingsgerichte teamspeler, maar zelfstandig werken vind je ook geen probleem. Van deadlines schiet je niet in de stress. Ook niet van korte. Je neemt steeds je verantwoordelijkheid, werkt nauwkeurig en controleert je werk kritisch. Beetje humor kan geen kwaad.

 

En wat moet je in huis hebben?

Minimaal de Rooi Pannen, richting sign-niveau 2
Rijbewijs B
Initiatiefrijk en zorgvuldig

Kom maar op!

Enthousiast? Mail je motivatie en c.v. naar info@studioschoot.nl t.a.v. Silvia Hoppenbrouwers.