loading...

Vacature ervaren DTP-er/printoperator m/v

Bij Studio Schoot maken we mooie dingen op het gebied van print en sign. Dit doen we voor projectinrichters, architecten, ontwerpers, reclamebureaus, scholen en nog veel meer opdrachtgevers door het hele land. Omdat we aan het groeien zijn, zoeken we per direct een:

Ervaren DTP-er/printoperator m/v 

Zo ziet je dag eruit

Als DTP-er/printoperator bij Studio Schoot houd je je bezig het uitwerken van aangeleverde ideeën en ontwerpen. Als verlengstuk van de ontwerper denk je creatief mee en samen met de projectleider adviseer je onze klanten om tot een mooi eindresultaat te komen. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het aansturen van de nieuwste generatie grootformaat printers. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s in onze studio.
 

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die fulltime wil werken en enthousiast, oplossingsgericht en slagvaardig te werk gaat, gevoel voor vorm heeft en niet bang is om met een grootformaat printer aan de slag te gaan. Iemand die al wat ervaring heeft. En bovendien flexibel is; geen 9 tot 5-mentaliteit dus. Je komt te werken bij een fijn bedrijf met leuke collega’s. We betalen je conform de sign-cao. Oh ja, wat humor kan ook geen kwaad! 

En wat moet je in huis hebben?

Ervaring in de signbranche is mooi maar geen pré.
Ervaring met het aansturen van grootformaat printers is gewenst.

Gedegen kennis van de Adobe CS pakketten is belangrijk!
 

Ben jij degene die we zoeken, kom maar op dan!

 

Mail je motivatie en c.v. naar info@studioschoot.nl t.a.v. Silvia

Hoppenbrouwers.